VIII Regionalni sajam privrede poljoprivrede i turizma Kozarska Dubica 2018

VIII Regionalni sajam privrede poljoprivrede i turizma Kozarska Dubica 2018

Bila nam je velika čast i zadovolјstvo da izlažemo na VIII Regionalnom sajmu privrede, polјoprivrede i turizma „Kozarska Dubica 2018” koji se održao 28. i 29. septembra 2018. godine u kompleksu Sportske dvorane u Kozarskoj Dubici.

 

Ova već tradicionalna manifestacija održala se u organizaciji „RS Consulting and Trade” doo Banja Luka dok su suorganizatori: opština Kozarska Dubica, Područna Privrednakomora Banja Luka, Savez opština i gradova Republike Srpske i Razvojna agencija opštine Čelinac.

 

Sajam se održao na uređenom sajamskom prostoru od 1 200 m2  zatvorenog prostora i 2 000 m2  otvorenog prostora ispred Sportske dvorane u Kozarskoj Dubici, u samom centru grada. Ova privredna manifestacija okupila je brojne domaće i strane privredne subjekte, ekonomske stručnjake, članove regionalnih i državnih privrednih komora, gradonačelnike i načelnike gradova Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, zvanične predstavnike prijatelјskih gradova, kao i domaće zvaničnike i inostrane diplomate. Jedan od izlagača je bio EastCode preduzeće za informatički inženjering I automatiku. Osnovano je 2001. godine sa ciljem razvoja IT tehnologija za poslob+vni sector, kao I za informatičku podršku u poslovnom sektoru.

Cilј Sajma  je predstavlјanje i detalјno upoznavanje sa mogućnostima uspješnog ulaganja i poslovanja u Republici Srpskoj i njenim opštinama, predstavlјanje privrednih potencijala opština kao što je i opština Kozarska Dubica te predstavlјanje potencijala koje ova opština pruža, te olakšicama i zakonskim regulativama za sve zainteresovane ulagače i potencijalne investitore.

Puni pozitivnih utisaka sa pregršt novih kontakata nadamo se ponovnom viđenju na sajmu i iduće godine.