Može li se jedan uređaj uklopiti u vaš lični, društveni i profesionalni život?

Može li se jedan uređaj uklopiti u vaš lični, društveni i profesionalni život?

ASUS i Intel su objavili vijest o kreativnoj saradnji nazvanoj ‘Fonepad zove’ kako bi potaknuli globalnu konverzaciju o rastućoj kategoriji phableta, pametnih telefona velikog zaslona, nazvanu ‘Fonepad zove’. Kampanja je počela u ponedjeljak 20. novembra i trajaće do kraja januara 2014. Cilj je popularizirati novu kategoriju kod korisnika i postati jedan od lidera na ovom polju.

Kampanja također podržava dva nedavno predstavljena Android tableta s 3G telefonskim mogućnostima – ASUS Fonepad Note 6 i ASUS Fonepad 7. Oba proizvoda podržava Intel: Fonepad Note 6 pokreće Intel Atom™ procesor Z2580, dok Fonepad 7 pokreće Intel Atom procesor Z2560. Novi Fonepad modeli su inovativni uređaji u rastućoj kategoriji phableta, a predstavljeni su 4. septembra 2013. godine na IFA sajmu u Berlinu, Njemačkoj. Kampanja ‘Fonepad zove’ proširuje dugu istoriju saradnje između Intela i ASUS-a.

Centralno mjesto u kampanji ‘Fonepad zove’ zauzima online video koji educira i inspirira korisnike kako da uklope Fonepad u svoj životni stil. To pozicionira Fonepad kao savršenu kombinaciju tableta i smatrphonea – dopuštajući im da se lako kreću između njihovog ličnog, društvenog i profesionalnog života .