Kako unaprijediti poslovanje i optimizovati troškove primjenom savremenih tehnologija

Kako unaprijediti poslovanje i optimizovati troškove primjenom savremenih tehnologija

 Područna privredna komora Banja Luka, 28.10.2013. u 11h

Pozivamo Vas da prisustvujete naučnom skupu u Privrednoj komori  Banja Luka, te kroz prezentacije i diskusiju dobijete priliku da steknete uvid u tehnologije koje će Vama i Vašoj organizaciji omogućiti bolje poslovanje.

Stvaranje, distribucija i manipulacija informacijama, danas predstavljaju jednu od najvažnijih ekonomskih aktivnosti. Imajući u vidu značaj informacija za poslovne subjekte, čuvanja integriteta podataka, te sprečavanja manipulacije i njihovog gubitka, posebnu pažnju neophodno je posvetiti zaštiti podataka, kao osnovnom problemu sa kojim se susreću svi akteri društvenog života.

Upravo zbog toga, Privredna komora Republike Srpske – Područna privredna komora Banja Luka, u saradnji sa privrednim društvom EastCode iz Banje Luke i svjetski poznatim kompanijama Kaspersky, VMWare, Microsoft organizuje skup “Kako unaprijediti poslovanje i optimizovati troškove primjenom savremenih tehnologija”.

Ovaj događaj, na kojem je, između ostalog, predviđena prezentacija aplikativnih softvera i softvera u virtuelnom okruženju, kao i najnovija sigurnosna rješenja za poslovne korisnike, biće održan 28.10.2013. godine u prostorijama Komore u Banjoj Luci, Ul. Đure Daničića 1/II, sa početkom u 11 časova.

Navedenom skupu prisustvovaće predstavnici ministarstava Vlade RS, republičkih agencija, banaka, osiguravajućih društava, velikih i srednjih preduzeća, telekom operatera i provajdera iz RS. U nadi da ćete prepoznati značaj navedenih tema i da ćete se odazvati na naš poziv, srdačno Vas pozdravljamo.

 Program

10:30-11:00 Registracija
11:05-11:30 EastCode – predstavljanje preduzeća i usluga
11:30-12:00 Virtualizacija i upraljanje virtualiziranim okolinama na Vmware pltformi, Marko Gulan (MSAN Grupa Zagreb)
12:00-12:20 Licenciranja Microsoft proizvoda u virtualiziranim
okolinama, Marko Gulan (MSAN Grupa Zagreb)
12:20-12:30 Pauza
12:30-13:00 Kaspersky Lab najnovija sigurnosna rješenja za poslovne korisnike, Dragan Martinović (Kaspersky Lab)
13:00-13:30 Microsoft -pregled novosti: Office 365, Kraj podrške za Windows XP, predstavljanje Windows 8.1. i tekućih kampanja, (Microsoft BiH)
13:30 Ručak