Web design

webdesigningbanner-jpg

Web dizajn

je više od samog dizajna i bez web promocije, sam dizajn stranica nije dovoljan. Pažljivo pročitajte našu stranicu i otkrićete koliko je bitno i jedno i drugo.

Bez obzira na djelatnost kojom se bavite i kakve informacije želite predstaviti drugima, neophodno je da se prvo savjetujete sa stručnjacima koji će Vašu poruku uobličiti, plasirati i približiti javnosti na pravi način.

fullyresponsivewebdesign

Naše stranice su prilagođene pretraživačima

Glavna prednost naših izrađenih stranica je moderan web dizajn i prilagođavanje web stranica za posjetioce i pretraživače, kako bi se omogućilo posjetiocu što lakše snalaženje na stranicama i kako bi se privuklo što je moguće više posjetilaca sa pretraživača.

Naše web stranice odlikuju se smislenim i informativnim sadržajima, brzim učitavanjem, te najbitnije, izuzetno visokim rankingom na pretraživačima.

uvp-fb-image-for-blog-web-design-yoast-seo

Izrada web stranica

Web stranice izrađujemo već od 500KM. Cijena web stranica zavisi od specifikacija web stranice, količine informacija koje želite objaviti na stranicama, funkcija koje stranice moraju imati, način na koji želite ažurirati sadržaj na stranicama, vremenskog roka itd. Za sve procjene cijene, zamolili bismo vas da nas kontaktirate i budete što detaljniji u opisu funkcionalnosti web stranica koje želite da vaše stranice imaju.

 cmsCMS ili Content Menagment System je izraz za web stranice koje imaju mogućnost unosa, ažuriranja ili brisanja sadržaja putem online administracije bez ikakvog naprednog poznavanja informatike.

shopingWeb SHOP (online shop, online trgovina, e-trgovina, e-kupovina) omogućava posjetiocima vaših stranica pregled vašeg kataloga, narudžbu i kupovinu odabranih proizvoda ili usluga preko interneta.

socialZa Vas ćemo otvoriti naloge na društvenim mrežama po želji, te prilagoditi vašim potrebama, uskladiti ih sa vizuelnim identitetom vaše kompanije i uvezati ih direktno sa Vasim sajtom.

Web Design
PHP
CSS
HTML
wp
mysql
javascript
asp
jquer
magento
phpmy
html
php
angular
css

IZDVOJENI PROJEKTI