Predstavljen novi Samsung Galaxy Watch

Predstavljen novi Samsung Galaxy Watch

U Njujorku je predstavljen novi Samsung Galaxy Watch s dugotrajnijom baterijom, LTE povezivanjem, opcijama za praćenje životnih navika i novim dizajnom.

Novi Galaxy Watch dolazi u tri boje – srebrnoj, crnoj i ružičasto zlatnoj.

predstavljen-samsung-galaxy-watch-s-naprednim-funkcijama-za-pracenje-zdravlja_zfbggx

U Samsungu imamo dugu istoriju pružanja novih, različitih izbora korisnicima, trudeći se da istovremeno zadržimo inovativnost u našim proizvodima. Veseli nas što možemo nastaviti unaprjeđivati baštinu Samsungove Galaxy linije nosivim Samsung proizvodima. Novi Galaxy Watch dizajniran je za korisnike svih stilova života. Kako bismo zadovoljili potrebe korisnika, osigurali smo duže trajanje baterije i mogućnost boljeg praćenja fizičkih aktivnosti, što korisnicima pomaže u ostvarenju i održavanju njihovih ciljeva. Galaxy Watch daje im potpuno iskustvo uz samo jedan dodir.“, rekao je DJ Koh, predsjednik poslovanja mobilnih komunikacija, Samsung Electronics.

Povezivanje

Trajanje baterije na Galaxy Watchu do 80 sati eliminiše potrebu za čestim punjenjem. Razdvajanje sata od pametnog telefona je sada lakše zahvaljujući mogućnosti LTE povezivanja na samom Galaxy Watchu zbog čega je omogućeno korištenje Galaxy Watcha za komunikaciju porukama i pozivama i lociranje i slušanje muzike u više od 15 zemalja zahvaljujući 30-ak operatera.

Zdravlje i fitness

Galaxy Watch pruža poboljšano zdravstveno iskustvo s novom funkcijom za praćenje stresa, koja automatski detektuje visok nivo stresa i predlaže vježbe disanja. Takođe, nova funkcija omogućuje praćenje ritma spavanja, uključujući i REM fazu, kako bi pomogla korisnicima da prilagode svoje navike spavanja.

Pored kontrole stresa i spavanja, Galaxy Watch ima i uputsva za vježbanje, odnosno sadrži 39 vježbi, od kojih 21 je namjenjena za izvođenje u zatvorenom prostoru. Korisnici ovog sata će moći da prate unos kalorija, a moći će fotografisati svoje obroke i automatski dobiti informacije o nutritivnim svojstvima pomoću aplikacije Samsung Health.