Adobe otkriva šta nam sprema za budućnost [Video]

Adobe otkriva šta nam sprema za budućnost [Video]

Kreativni Adobeovi alati za obradu multimedijalnih sadržaja, tekstova, pripremu publikacija i još puno toga oduvjek su bili vrhunski, ali ono što stiže u budućnosti je zaista nevjerovatno…

Video koji ćete pogledati, možda i preterujemo, mogao bi vas ostaviti bez teksta. Adobe je, naime, objavio budućnost svojih kreativnih aplikacija ovog puta fokusiranih na Microsoftove uređaje.

Već sada su, naravno, dostupne aplikacije iz Adobe Creative Clouda koje vam nude nevjerovatnu moć za obradu fotografija, video materijala i slično… Može li bolje? Uvijek može bolje, kaže mudra izreka, a ovaj video to samo potvrđuje, jer otkriva nešto što je do sada zaista bilo nezamislivo. Ako će ovako izgledati obrada multimedijskih materijala, onda smo dotakli dimenziju u kojoj će cijela priča biti jednostavnija od – pisanja teksta.

Pritom, što nije nevažno, govorimo o korišćenju Adobeovih aplikacija na prenosnim uređajima sa ekranima osjetljivim na dodir, prenosi b92.

Zašto je to toliko presudno u cijeloj ovoj priči?

Zato što će se sve neverovatne mogućnosti moći koristiti “u hodu”, obrada i objavljivanje će se odraditi “na terenu”, bez potrebe da se sjeda za desktop kompjuter ili laptop. Ne, u Adobeu nisu pretjerali kada su postavili hipotetičko pitanje: “Kako će izgledati vaša kreativna budućnost?”

Najbolje je da pogledate sami, uronite u budućnost Adobeove čudesne radionice i pripremite se za ono šta dolazi…